HashtagistHashtagist

Instagram Online Web Viewer

en

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ) • Find out Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )`s Instagram Profile

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan

prettycandid.kuantan

Suplemen Collagen

💌Isnin-Jumaat 📲0122497736 COD area Kuantan

http://instagram.com/prettycandid.kuantan

Browse latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )

Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan and share them


Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

Bila majoriti repeat order.. Hamba senyum sampai telinga Maknanya mereka puas hati.. Customer direct order ngn HQ.. #candidcollagen

0 53

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

hi ade sesiapa nak order or repeat order candid dgn hakak?Meh DM or WS hakak 0122497736

0 75

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

Candid Collagen tablet berdaftar dengan KKM dibawah BKKM dan dkelasifikasikan sebagai makanan tambahan1 botol ada 1.1g tablet X 30 tablet.Boleh tahan sebulan klu nak ikutkan tp kita sarankan ambik 2 tablet untuk minggu pertama lps tu boleh continue sebiji sehari Oh ya..Candid Collagen ni adalah berbentuk tablet kunyah berperisa blueberry ,sedap sangat tau #candidcollagen #whiteningboosterterbaik #gulagulacantiksedap #suplemenputih ws 0122497736

0 50

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

1 152

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

hai semua. Jum dapatkan candid dari hakak? mudah di bawa kemana sahaja rasa dia sangat sdap Boleh DM or WS hakak 0122497736

0 77

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

nak cantik bertenaga?meh baca kebaikan candid nak order meh DM or ws hakak 0122497736

0 50

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

Jom cuba

0 113

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

"RAMAI KWN2 I TERKEJUT TENGOK PERUBAHAN KULIT MUKA DAN TGN I MAKIN CERAH" . . "I suka sgt produk u ni,bangun pagi ketara kulit i makin moist,parut pudar dan satu bdn makin cerah.Kat ofis pun ramai tegur,dorang tnya pkai ape kulit makin cantik berseri dah tak kusam? . sblm ni dtg ofis mesti kena pkai bedak tebal2,ckup bulan duit gaji hbis buat beli bedak jerr..skrg dh jimat banyak.Thanks tau kenalkan Candid Collagen ni kt i,tu yg i nk repeat botol kedua ni nk tgok cmaner.Finally jumpe gak produk yg berkesan dan tak mahal" . . NAK TAHU APE RAHSIA SIS NI? . CANDID COLLAGEN️️️️ . . Berkesan ke produk ni? -Setakat ni feedback dari customer tak prnh mengecewakan tauSbb kami menggunakan 10 bahan aktif antaranya Marine Collagen,Sakura Extract,Vit C,Apple Stem Cell,Grape Stemcell,Blueberry Powder,Strawberry Powder,Astaxahthin,Grape Seed dan L-Cystine yg merangsang glutathion semulajadi.Ha sebab tu la hakak jamin berkesan . . Berapa lama boleh nampak kesan? -Hakak jamin seminggu akan nmpk kesan.Jangan terkejut pulak ade yg nmpk kesan dlm masa 3 hari . . . Berbaloi ke harga produk ni? -Harga murah sis,tp sis akn dpt produk yg same harga mcm harga ratus tu️ . SIS BERMINAT NAK ORDER? . Boleh dm admin sekarang atau . Whatsapp "CANDID" ke 0122497736 Whatsapp "CANDID" ke 0122497736 . Produk baru kat markert tp "LAKU KERAS". Sis taknak cuba ke?Nanti menyesal orang lain dah ramai cuba tau! . Barang baik kenalah share kan,so sis share dengan pengalaman sis sndiri . #candidtestimoni

0 54

Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan )  • Explore latest images taken by Suplemen Collagen ( @prettycandid.kuantan ). Browse latest medias from @prettycandid.kuantan Suplemen Collagen

prettycandid.kuantan

item.PAGE_TITLE

Bismillahirahmanirrahim... #candidcollagen ni adalah suplemen untuk membantu masalah kulit seperti kulit kusam kulit berminyak kulit kering kulit berjerawat kulit berjeragat kulit tak sekata biji kolestrol Selain tu, Candid Collagen jugak berfungsi untuk detox mengurangkan kolestrol mencerahkan kulit 5x lebih cepat melembapkan kulit mengurangkan kedutan membaiki struktur kulit anti penuaan melancarkan darah haid mengurangkan masalah keputihan mengurangkan lingkaran gelap bawah mata menambah tenaga merawat masalah sakit sendi kulit lebih sihat bercahaya #sayamakansayajual #whiteningboosterterbaik #gulagulacantiksedap #suplemenputih Bahan2 terpilih dan terbaik didalam candid collagen

0 56

Load More