HashtagistHashtagist

Instagram Online Web Viewer

en

Find out biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby )'s photos via Instagram Profile

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them

debyladychriestinegiveby

biie💐🍃

Browse latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby )

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Jangan terlalu ambil hati dengan ucapan seseorang, kadang manusia punya mulut tapi belum tentu punya otak 1458025576588810783_1519577784

Jangan terlalu ambil hati dengan ucapan seseorang, kadang manusia punya mulut tapi belum tentu punya otak

Share 0 23

Advertisement

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Kuota segini selama sebulan cukup  ga ya,- 1457761188921411193_1519577784

Kuota segini selama sebulan cukup ga ya,-

Share 0 8

Advertisement

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram She's great, isn't it because she's beautiful.
She's great, isn't it because he's rich.
She's great, isn't it because he's smart and not next to a man handsome and rich 😉.
But the great woman is a woman who is able to keep standing here to solve the problem 😊.
Being able to pray and believe in God that give him the strength of 😊.
The woman, paint his strength through the processes of life, be patient when depressed, smiling while crying, shut up when insulted and charming as you can forgive 😊. 1457502207678096345_1519577784

She's great, isn't it because she's beautiful. She's great, isn't it because he's rich. She's great, isn't it because he's smart and not next to a man handsome and rich 😉. But the great woman is a woman who is able to keep standing here to solve the problem 😊. Being able to pray and believe in God that give him the strength of 😊. The woman, paint his strength through the processes of life, be patient when depressed, smiling while crying, shut up when insulted and charming as you can forgive 😊.

Share 7 37

Advertisement

Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram #nocaptionneeded 1451627372733325760_1519577784

#nocaptionneeded

Share 2 51
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1449842879588512624_1519577784
Share 0 16
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Ini foto dari abad berapa ya? 😄😄😄😄 1447454273330832003_1519577784

Ini foto dari abad berapa ya? 😄😄😄😄

Share 16 30
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1446512281952212966_1519577784
Share 0 27
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram #nomakeup 😲😲😲😄😄😄😄 1444855898890758243_1519577784

#nomakeup😲😲😲😄😄😄😄

Share 0 26
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1444339551337334294_1519577784
Share 6 24
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Wanita hebat bukan karena dia cantik 😊 wanita hebat bukan karena dia kaya 😊 wanita hebat bukan karena dia pintar 😊 dan bukan pula disampingnya ada Lelaki ganteng ataupun kaya 😊 Tetapi, wanita hebat adalah wanita yang mampu terus berdiri menyelesaikan masalahnya 😊 mampu berdoa dan percaya kepada Tuhan yang memberinya kekuatan 😊 Wanita Hebat melukis kekuatannya melalui proses kehidupan 😊 bersabar saat tertekan, tersenyum 😊 saat menangis 😊 Diam 😊 saat Terhina dan mempesona karena memaafkan 😊 1443628297270330920_1519577784

Wanita hebat bukan karena dia cantik 😊 wanita hebat bukan karena dia kaya 😊 wanita hebat bukan karena dia pintar 😊 dan bukan pula disampingnya ada Lelaki ganteng ataupun kaya 😊 Tetapi, wanita hebat adalah wanita yang mampu terus berdiri menyelesaikan masalahnya 😊 mampu berdoa dan percaya kepada Tuhan yang memberinya kekuatan 😊 Wanita Hebat melukis kekuatannya melalui proses kehidupan 😊 bersabar saat tertekan, tersenyum 😊 saat menangis 😊 Diam 😊 saat Terhina dan mempesona karena memaafkan 😊

Share 0 37
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1442890487496251570_1519577784
Share 4 27
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram orang sok suci itu orang yang selalu menghakimi pendosa padahal dia sendiri jauh dari kata suci😄😄😄 1442169473468512197_1519577784

orang sok suci itu orang yang selalu menghakimi pendosa padahal dia sendiri jauh dari kata suci😄😄😄

Share 2 34
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram gua cantik diomongin,
gua jelek dikatain,
gua foto asli dikata editan,
gua foto effect dibilang jelek tuh kalo gapake effect,
gua gaya sederhana dibilang kuper,
gua kebanyakan gaya dilabrak,
gua kurus dibilang gapernah makan,
gua gendut dibilang kebanyakan makan,
followers banyak dibilang sok famous,
followers dikit dibilang ah ga famous nih anak,
gua foto keadaan rumah dibilang sombong,
gua gak foto keadaan rumah dijudge dibilang miskin.

HAHAHA kebayang gak sih serumit apa hidup lo ngurusin orang lain?
so, i dont care and haters make me a famous,
gaada kerjaan lo ngurusin hidup orang?
kalo mau ngurusin hidup orang sekalian aja lo bayarin listrik rumah gua.😂😂😂😂😂 1441420464919550014_1519577784

gua cantik diomongin, gua jelek dikatain, gua foto asli dikata editan, gua foto effect dibilang jelek tuh kalo gapake effect, gua gaya sederhana dibilang kuper, gua kebanyakan gaya dilabrak, gua kurus dibilang gapernah makan, gua gendut dibilang kebanyakan makan, followers banyak dibilang sok famous, followers dikit dibilang ah ga famous nih anak, gua foto keadaan rumah dibilang sombong, gua gak foto keadaan rumah dijudge dibilang miskin. HAHAHA kebayang gak sih serumit apa hidup lo ngurusin orang lain? so, i dont care and haters make me a famous, gaada kerjaan lo ngurusin hidup orang? kalo mau ngurusin hidup orang sekalian aja lo bayarin listrik rumah gua.😂😂😂😂😂

Share 2 38
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1438873636504262182_1519577784
Share 2 30
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1437173777854307861_1519577784
Share 0 18
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Lagi ngapain sih ka? @sonisuntoro 😂😂😂😂 1429865429014205306_1519577784

Lagi ngapain sih ka? @sonisuntoro 😂😂😂😂

Share 1 41
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram  1428879803083274237_1519577784
Share 0 36
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram 😍😍😍😘😘😘 1427521686172952488_1519577784

😍😍😍😘😘😘

Share 2 33
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Harus sembuh ga boleh sakit 💪 1427008374599446031_1519577784

Harus sembuh ga boleh sakit 💪

Share 1 25
Explore latest images taken by biie💐🍃 ( @debyladychriestinegiveby ). Browse latest medias from @debyladychriestinegiveby and share them biie💐🍃

debyladychriestinegiveby

Find out debyladychriestinegiveby's Instagram Apapun masalah yang menghalangi hubungan kita, pertikaian apapun yang terjadi pada kita. Kita selalu memiliki pilihan. Pilihan untuk tetap bersama ataupun pergi. 1425598229311082741_1519577784

Apapun masalah yang menghalangi hubungan kita, pertikaian apapun yang terjadi pada kita. Kita selalu memiliki pilihan. Pilihan untuk tetap bersama ataupun pergi.

Share 1 47
Load More